Translate

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Το δώρο της κριτικής

Όλοι λίγο πολύ έχουμε έρθει αντιμέτωποι με ανθρώπους που μας κριτικάρουν. Οι περισσότεροι το παίρνουν στραβά και εδώ είναι η παγίδα! Η κριτική όμως είναι δώρο σε τελευταία ανάλυση. Τι εννοώ. Θα το εξηγήσω με ένα παράδειγμα. Σου λέει κάποιος: Δεν πέρασες τις εξετάσεις άρα είσαι βλάκας! Υπάρχουν μόνο τρεις τρόποι να αντιδράσεις σε αυτό. Πρώτον: Ξέρεις ότι δεν είσαι βλάκας οπότε το ότι δεν πέρασες τις εξετάσεις δε σημαίνει πως είσαι βλάκας. Άρα η κριτική αυτή δε σε ενοχλεί. Δεύτερον: Ξέρεις πως είσαι βλάκας οπότε πάλι η κριτική δε σε ενοχλεί. Και τρίτον ξέρεις ότι αυτό που είπε ο άλλος ότι κάπου ισχύει και αντιδράς αμυνόμενος. Οπότε αν ξέρεις τον εαυτό σου δε σε ενοχλεί κανενός είδους κριτική. Αν όμως σε ενοχλήσει κάποιος με την κριτική του σημαίνει πως το κομμάτι αυτό του εαυτού δεν το ξέρεις και σε βοηθά να το εντοπίσεις. Έτσι λοιπόν καλό σου κάνει και όχι κακό! Και κάτι για αυτούς που κριτικάρουν. Όταν κάποιος κριτικάρει τον άλλο σημαίνει πως βλέπει σε αυτόν μια πτυχή του εαυτού του που μη μπορώντας να την αποδεχθεί την κριτικάρει στους άλλους!

το πιο κερδοφόρο επάγγελμα

Συνεχίζοντας να στύβω το μυαλό μου για το πως θα ξεπεράσω την κρίση σκέφτηκα άλλο ένα επάγγελμα. Μόνο που το επάγγελμα αυτό όχι μόνο θα σε βοηθήσει να την ξεπεράσεις αλλά θα λύσει και το πρόβλημα της ζωής σου αφού θα βγάλεις lar of money! Μετά από πολύ σκέψη το επάγγελμα που βρήκα είναι stripper. Οι λόγοι για να σε βοηθήσω να αποφασίσεις είναι:

  1. Θα χορεύεις μπροστά σε λυσσασμένες γκόμενες όλων των ειδών που θα σε αποθεώνουν και θα νιώθεις γαμάτος
  2. Θα είναι η μόνη δουλειά που θα γουστάρεις να κάνεις γιατί θα αποθεώνεσαι κάθε φορά που θα βγαίνεις στην πίστα
  3. Θα βγάλεις lar of money κάνοντας αυτό το επάγγελμα
  4. Θα βγάλεις επίσης lar of money από τα λεφτά που θα σου καρφιτσώνουν οι λυσσάρες στο string σου
  5. Θα έχεις τσάμπα ναρκωτικά για να μπορείς να βγάλεις το βράδυ σου
  6. Δε θα σε νοιάζει η εμφάνισή σου στη δουλειά αφού ότι και να φορέσεις οι γκόμενες θα λυσάξουν
  7. Θα πηγαίνεις σε prive party και θα γνωρίζεις και άλλες γκόμενες και εκτός από τα φράγκα μπορεί να σου κάτσει και καμιά παρτούζα
  8. Θα ταξιδεύεις συχνά γιατί τα μαγαζιά θα θέλουν να κάνουν ανανέωση του προσωπικού τους
  9. Εφόσον θα έχεις μπει ήδη στο κύκλωμα θα μπορείς να κάνεις την αρσενική πουτάνα για να βγάλεις κάτι τις παραπάνω
  10. Μπορείς να πάρεις προαγωγή και να παίξεις σε τσόντα και γαμείς τα καλύτερα μωρά όχι μόνο τσάμπα αλλά και να πληρώνεται αδρά ταυτοχρώνως

10 λόγοι να γίνεις παππάς


Αυτή την περίοδο που έχουμε κρίση έστυψα το δαιμόνιο μυαλό μου να βρω τρόπο πως θα την ξεπεράσω... άρχισα να σκέφτομαι πιθανά επαγγέλματα που θα με βγάλουν από αυτή... και η λύση είναι να γίνεις παππάς! Βρήκα λοιπόν 10 λόγους για να σε βοηθήσω να το πάρεις απόφαση. Άκου λοιπόν:
  1. μόνιμος μισθός και σταθερή δουλειά
  2. δε θα έχεις ποτέ έλειψη ψωμιού αφού θα μπορείς να παίρνεις για το σπίτι κανά πρόσφορο
  3. αν ξεμείνεις από λεφτά θα μπορείς να βάλεις χέρι στα κέρδη της εκκλησίας
  4. δε χρειαστεί ποτέ να κάνεις νηστεία αφού θα τα βαφτίζεις νηστίσιμα και θα τρως
  5. η μόνη δουλειά που μπορείς να έχεις νόμιμα φακελάκια τα οποία δε θα χρειαστεί καν να τα ζητάς
  6. θα κάνεις το γνωστό κόλπο με τις εικόνες που δακρύζουν για να κάνεις marketing και να προωθήσεις το ναό σου ώστε να συρρεύσει πλήθος πιστών που θα ποδοπατηθεί για να προσκυνήσει
  7. μπορείς να είσαι κρυφός πούστης και να ασελγείς στην εξομολόγηση
  8. αν είσαι περήφανο αρσενικό θα πιάνεις γκόμενα και θα την πηδάς στην εξομολόγηση
  9. θα μπορείς να πείθεις τις γριές να αφήνουν σπίτια και κτήματα στην εκκλησία και γιατί όχι σένα
  10. αν είσαι κουτσομπόλης θα έχεις άφθονο υλικό από την εξομολόγηση

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Δυστυχία και γκρίνια παντού!

Αν κάτσει κανείς να παρακολουθήσει τις καθημερινές συζητήσεις των ανθρώπων γύρω του  θα καταλάβει ένα πράγμα! Όλοι μα όλοι γκρινιάζουν! Λες και όλοι οι άνθρωποι γύρω μας είναι δυστυχησμένοι και μόνο! Λες και δεν τους συμβαίνουν ευχάριστα γεγονότα μέσα στη μέρα τους, επιμένουν και συζητούν μόνο για τα ατυχή γεγονότα! Ο εργαζόμενος μόλις φτάσει στη δουλειά του, οι πρώτες κουβέντες που θα ανταλλάξει με τους συναδέλφους του θα ειναι πόση κίνηση και πόση ταλαιπωρία τράβηξε μέχρι να φτάσει, φίλοι θα συζητήσουν πόσους λογαριασμούς έχουν να πληρώσουν, ακόμα και πόσο άσχημος είναι ο καιρός θα σχολιάσουν! Και όχι τίποτα άλλο... Και εσύ που θα ξυπνήσεις καλά και θα είσαι με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο σου θα το χάσεις και τα πρώτα σύννεφα θα αρχίσουν να σκοτινιάζουν το χαμογελαστό προσωπάκι που με κόπο δημιουργείς το πρωί η κάποια στιγμή της μέρας σου, μόλις εμπλακείς σε μια τέτοια συζήτηση! ΣΤΟΠ!!! Τι μπορείς να κάνεις για αυτό; ΑΠΛΟ  είναι... Μόλις κάποιος σου ξεκινήσει κουβέντα περιγράφοντας σου τι άσχημο του συνέβη στη μέρα του, κατευθείαν τον διακόπτεις και τον ρωτάς: Τι ευχάριστο σου συνέβη σήμερα; Φαντάζεστε το αποτέλεσμα; Με ένα σμπάρο δυο τριγώνια... Και αυτού θα του φτιάξεις τη διάθεση και δε θα χαλάσεις και τη δικιά σου! Πόσο τέλειο είναι αυτό;;; Πιο το όφελος να ασχολείσαι και συ ο ίδιος με τα ατυχή και όχι με τα ευχάριστα συμβάντα της καθημερινότητας σου;;; Γιατί να σπας έτσι την ψυχολογία τη δικιά σου και των άλλων;;; Πόσο μίζερος και δυστυχησμένος θα δείξεις στους άλλους συζητώντας τις ατυχείες  και τις στενοχώριες σου; Ότι και να σου έχει συμβεί, όσο στενοχωρημένος και να είσαι, ΠΑΝΤΑ θα υπάρχει κάτι που θα σε κάνει να χαμογελάς! Οπότε όσο στενοχωρημένος και να είσαι σκέψου αυτό, χαμογέλα κράτα αυτή τη σκέψη μέσα στο μυαλό σου και δεις πως ως δια μαγείας θα συνεχίσεις να χαμογελάς και και πως η άσχημη σκέψη θα φύγει μέσα από το μυαλό σου απομακρύνοντας και τη στεναχώρια σου!!! Γιατί αν σκέφτεσαι μόνο θετικά θα δεις σιγά σιγά πως κανένα αρνητικό γεγονός δε θα μπορεί να σε επηρεάσει αρνητικά. Έτσι τα συναισθήματα σου δε επηρεάζονται από τα γεγονότα όσο θλιβερά και αν είναι αυτά!!! Και εκτός αυτού η ζωή είναι μικρή για να τη χαραμίζουμε με στενοχώριες που δε μας προσφέρουν και τίποτα στην ουσία!

Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

10 λόγοι για να πας σε in καφετέρια



  1. θα μετρήσουν τα λεφτά του μπαμπά αφού θα επιδείξεις τα πανάκριβα ρούχα σου
  2. θα κάνεις το κομμάτι σου με το ακριβό αμάξι του μπαμπά
  3. θα βρεις γκόμενα με τα ανάλογα φράγκα και δε θα χαλάσεις έτσι και το status σου
  4. δε θα φοβάσαι μη σε πλαγιάσει καμία για τα φράγκα σου
  5. δε θα φοβάσαι μη στην πέσουν οι αλήτες για να σε πλακώσουν και να βουτήξουν ότι πέφτει και ότι πολύτιμο έχεις 
  6. οι σερβιτόρες θα σου κάνουν ντεμενάδες γιατί για να δουλεύουν δε θα έχουν την ευχέρεια τη δικιά σου
  7. για τον προηγούμενο λόγο θα πηδήξεις στα μουλοχτά και κρυφά τη σερβιτόρα για μη χαλάσεις  το image σου
  8. δε θα σε κοιτάει κανείς με μισό μάτι ζηλεύοντας το ακριβό σου ρολόι 
  9. θα γνωρίσεις άτομα της τάξης σου
  10. θα σου κάνει ντεμενάδες το αφεντικό και θα σου κάνει έκπτωση ή θα σε περάσει λόγω του λογαριασμού που θα κάνεις










Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

10 λόγοι για να γίνεις gay


  1. εύκολη καριέρα στην τηλεόραση
  2. θα βγάλεις πολλά λεφτά περνώντας από κάθε κουτσομπολίστικη εκπομπή για να πεις την ιστορία σου
  3. θα κυκλοφορείς τις πιο ωραίες γκόμενες γιατί δε θα τις πρόδιδες ποτέ όπως θα έκανε η φίλη της στην πρώτη ευκαιρία 
  4. θα μάθαινες πως σκέφτονται και τι θέλουν οι γυναίκες αφού θα σε είχαν καλύτερο από όλες τις κολλητέτες τους 
  5. οι υπόλοιποι άντρες θα σε έβλεπαν ως αντίζηλο γιατί θα νομίζουν ότι τις πηδάς
  6. θα σε κάνουν παρέα όλοι για να τους γνωρίσεις τα μουνιά φίλες σου
  7. θα πηδήξεις τα καλύτερα μουνιά γιατί δεν υπάρχει καλύτερο επίτευγμα για μια γυναίκα από το να κάνει ένα gay άντρα 
  8. δε θα φας ποτέ ξύλο από άντρα που δε χτυπάει γυναίκες
  9. θα κάνεις πάρτυ στο στρατό μέσα σε τόσα πολλά ωραία αγόρια
  10. θα στην πέφτουν και οι άντρες αφού θα ντύνεσαι γυναικεία

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Τραγικοί γονείς

Στη χώρα μας παίζει να έχουμε τους πιο ανεγκέφαλους γονείς ever!
Οι γονείς στη χώρα μας έχουν κάποια τραγικά  χαρακτηριστικά όσον αφορά τη σχέση με τα παιδιά τους.
Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι:
  1. Υπερπροστασία: εδώ πρόκειται για γονείς που κάνουν σαν υστερικοί, κυρίως μανάδες, και δεν αφήνουν τα παιδιά τους καλά καλά να παίξουν! Αποτέλεσμα; Παιδιά που φοβούνται με το παραμικρό!
  2. Δεν τα ακούν και δεν τα υπολογίζουν: Απλώς, κάνουν ότι θέλουν οι γονείς χωρίς καν να ακούνε τα παιδιά τους. Πχ τα βάζουν σε δραστηριότητες που ούτε θέλουν ή ούτε καν τους ταιριάζουν.
  3. Δεν τους δίνουν ελευθερία: τα παιδιά ζουν σε κλίμα αυστηρότητας και πειθαρχίας. Αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουν αυτή τη σημαντική έννοια με αποτέλεσμα να συμπεριφέρονται έτσι και στους άλλους. Επίσης όταν νιώσουν πως έχουν ελευθερία δεν ξέρουν πως να τη χειριστούν και αφηνιάζουν και τίθενται εκτός ορίων! Η ελευθερία δε που πρέπει να τους δίνουν πρέπει να είναι σταδιακή και ελεγχόμενη.
  4. Δεν τα βάζουν σε πρόγραμμα: δεν τα βάζουν από μακρά να κάνουν μικροδουλειές στο σπίτι. Έτσι δε μαθαίνουν να οργανώνονται με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται σε επόμενους τομείς της ζωής τους όπως στο διάβασμα ή στη δουλειά τους αργότερα.
  5. Δεν τους βάζουν όρια: αποτέλεσμα να συμπεριφέρονται ανεξέλεγκτα χωρίς να μπορούν να καταλάβουν που πρέπει να σταματήσουν.
  6. Δεν τα αφήνουν να κάνουν λάθος: Προσπαθούν να τους επιβάλλουν συνεχώς το σωστό χωρίς αυτά να το καταλαβαίνουν και να μάθουν το λάθος που πάνε να κάνουν. Τι και αν ο λαός λέει από τα λάθη μαθαίνεις;


Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω; Παιδιά με μη ισορροπημένη συμπεριφορά και ότι να 'ναι. Τα μεγαλώνουν σε αποστειρωμένο περιβάλλον χωρίς κινδύνους και χωρίς λάθη. Η ζωή όμως δεν έχει καμία σχέση με αυτή την πραγματικότητα που τους παρουσιάζουν με αποτέλεσμα τα παιδιά να το μαθαίνουν με τον πιο σκληρό τρόπο όταν ανοίγουν τα φτερά τους και όταν απογαλακτίζονται από τους γονείς και κυρίως τη μάνα. Όλα αυτά τα βαφτίζουν οι γονείς λέγοντας "για το καλό σου το κάνω παιδί μου!!!". Το δικαιολογούν λέγοντας πως το κάνουν από αγάπη! Και όλα αυτά γιατί σχεδόν όλοι οι γονείς θέλουν να πετύχουν τα παιδιά τους ότι δεν πέτυχαν αυτοί στη ζωή τους! Αλλά ποιος ρωτάει τα παιδιά αν αυτό είναι που θέλουν; Ακούς γονείς να παροτρύνουν και πολλές φορές να πιέζουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν γιατροί (γιατί πολλοί έχουν αυτόν το κάλο  αλλιώς τα θεωρούν ως και άχρηστα πολλές φορές!!!) η τους λένε πως θα συνεχίσουν την επιχείρηση του πατέρα τους! Ήμαρτον!!! Πότε θα καταλάβουν οι γονείς πως τα παιδιά τους δεν είναι κτήμα τους και πως ο μόνος τους ρόλος τους είναι να τους δώσουν τα κατάλληλα εφόδια για να φύγουν από αυτούς και να χαράξουν τη δικιά τους πορεία;;; Ακούς κάτι μάνες να λένε στα παιδιά τους "που θα πας να ξενιτευτείς παιδάκι μου;".

Κουράγιο παίδες!!!

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Γυναικεία εμφάνιση: Η άποψη ενός άντρα

Μια βόλτα αρκεί να κάνει κανείς και θα δει γυναίκες όλων των ηλικιών ντυμένες με διάφανα ρούχα χωρίς να τις ενδιαφέρει καθόλου αν φαίνονται τα εσώρουχά τους. Βλέπεις γυναίκες ντυμένες

έτσι:



Δεν μπορώ να καταλάβω που πάνε έτσι οι εν λόγω "κυρίες"! Είναι προφανές πως βγαίνουν έτσι για να προκαλέσουν το αντρικό φύλο! Και εδώ για να πω τη μαύρη μας αλήθεια, εμείς ο άντρες θα τσιμπήσουμε και θα τις χαζέψουμε λίγο περνώντας μπροστά μας. Αυτό όμως είναι κάτι φυσιολογικό για το αντρικό φύλο γιατί το γυμνό και το σέξι θα τον τραβήξει. Αν δεν κοιτάξει μάλλον είναι το πρόβλημα και είναι και εκεί που αναρωτιέσαι πόσο περήφανο είναι το εν λόγω αρσενικό για το φύλο του.

Εδώ κάποιοι θα πουν αφού και συ ο ίδιος κοιτάς, και το παραδέχεσαι, τις συγκεκριμένες κοπέλες, γιατί τις κράζεις! Το θέμα είναι απλό νομίζω. Οι γυναίκες έχουν ξεφύγει! Τέτοιου είδους κινήσεις από μέρος τους δείχνει ξεκάθαρα πόσο ανασφαλείς και πόσο επιζητούν την επιβεβαίωση από τον αντρικό φύλο αφού βγαίνουν έτσι για να προκαλέσουν τα βλέμματα! Δείχνουν επίσης πόσο στερημένες είναι και πως έχουν καιρό να δούνε χαρά στα σκέλια τους πασάροντας τόσο ωμά το γυμνό σώμα τους μπας και τους την πέσει κανά αρσενικό που παραμονεύει το επόμενο θήραμά του. Ένας άλλος λόγος για τον οποίο είναι το θέμα της ζήλιας. Το έκανε μία; Θα το κάνουν όλες. Αν ερχόταν στη μόδα να έβγαιναν γυμνές έξω, θα το έκαναν άραγε;

Πως βλέπω εγώ τις συγκεκριμένες κοπέλες τώρα. Όπως προανέφερα θα γυρίσω να τις κοιτάξω. Αλλά το σίγουρο είναι πως δε θα τις θεωρήσω σοβαρές γκόμενες! Μπορεί να την πέσω σε μία τέτοια κοπέλα αλλά θα είχα στο μυαλό μου κάτι σε one night stand έστω κάτι εντελώς παροδικό. Δε θα ήθελα κοπέλα μου (και όχι η γκόμενά μου) να γυρνάει έξω έτσι. Βλέπεις μανάδες με το παιδάκι της ντυμένες σας τις γυναίκες των φωτογραφιών αυτής της δημοσίευσης! Τι να πει κανείς;


Τελειώνοντας θα ήθελα να σας δώσω μια ηλικιακή κατάταξη που έφτιαξα για τις εν λόγω "κυρίες". Αυτή έχει ως εξής:


  1. 14-17: λυσασμένες παρθένες που πολεμάνε πως θα ξεσκίσουν την εν λόγω μεμβράνη για να γίνουν επιτέλους γυναίκες
  2. 18-30: αγάμητες πάνω από μήνα που ποθούν την ψωλή του πρώτου τυχόντα γιατί βαρέθηκαν επιτέλουν να το τρίβουν το πιπέρι
  3. 31-35: cougar καιρό αγάμητες παντρεμένες και μη ή αυτές που βαρέθηκαν τη σχέση με τον άντρα η σύντροφό τους και ψάχνουν αλανιάριδες πιτσιρίκους
  4. 36-50:  milf καλοδιατηρημένα και μη που είτε βαρέθηκαν είτε θέλουν σκύλους διαρκείας για επιβεβαίωση

Θες να το παίξεις σέξι; Επέλεξε τέτοιες εμφανίσεις στις ιδιωτικές σου στιγμές στο κρεβάτι σου με τον άντρα σου. Γίνε όσο πουτάνα θες στο κρεβάτι σου. Δε θα το ξέρει και δε θα μπορεί να σε κατηγορήσει κανείς!

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Η γυναίκα και η καταστροφή του κόσμου

Θα αναρωτιέστε τι θέλω να πω... Θα αναφερθώ στο πως η επάνοδος της γυναίκας επέφερε καταστροφή στον κόσμο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν ξύπνησαν τα υποδουλωμένα άβουλα πλασματάκια που είχε υποτάξει ο άντρας θέλησαν να δείξουν από την πρώτη στιγμή ότι είναι ίσες με τον άντρα. Ας μη γελιέται καμία από τις δύο πλευρές γιατί ο καθένας είναι δυνατός στον τομέα του. Πράγμα πολύ λογικό γιατί αν και δύο πλευρές ήταν ίδιες δε θα υπήρχε και λόγος διαχωρισμού των δύο φύλων.

Η φύση όμως έχει επιλέξει από μόνη της τους ρόλους των δύο φύλων. Από τις πρώτες κοινωνίες ανθρώπων οι ρόλοι των δύο φύλων είναι ξεκάθαροι. Ο άντρας φεύγει να πάει για κυνήγι αφήνοντας πίσω τις γυναίκες οι οποίες έσκαβαν για να βρουν τροφή και αυτές που ανέτρεφαν τα παιδιά. Η φύση έκανε την επιλογή της και μάλλον θα είχε λόγο.

Επί χρόνια όμως ο άντρας είχε “υποδουλώσει” και περιορίσει τη γυναίκα στο σπίτι... Σας θυμίζει κάτι;;; Διαβάστε την προηγούμενη παράγραφο και θα καταλάβετε!!! Το βλέπετε; Οι δύο αυτές παράγραφοι περιγράφουν την ίδια εικόνα!!! Το μόνο που αλλάζει είναι η εποχή στην οποία αναφέρονται.

Το θέμα όμως είναι το εξής. Παρότι η γυναίκα φημίζεται για το μυαλό της το χρησιμοποιεί στους πιο άκυρους τομείς!!! Δηλαδή για να κάνει τις γνωστές πονηριές και πουστιές, ιδιαίτερα στο ανδρικό φύλο, και στο πως θα κάνει πουστιά και κατινιά στις φίλες της για να ξεχωρίσει. Και εδώ νομίζω θα με επιβεβαιώσει και το γυναικείο φύλο και μάλλον θα προτιμούσαν να έχουν κολλητούς παρά κολλητές γιατί ξέρουν πως δε θα τις προδώσουν όπως θα έκανε κάποια στιγμή η φίλη της!!! Είναι δηλαδή οι γυναίκες ότι ακριβώς εννοούμε με τον όρο κουτοπόνηρος!!!

Οπότε μάλλον ο άντρας μάλλον το είχε καταλάβει με το λιγοστό αλλά πρακτικό μυαλό του και που να τους δώσει ελευθερία μετά; Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ο άντρας είχε καταλάβει ένα πράγμα: Ότι και να τους δώσουν ελευθερία δε θα ξέρουν πως να τη διαχειριστούν και τι να την κάνουν! Πράγμα και το οποίο έγινε. Και τα κουτοπόνηρα όντα πάλι πήγαν με το γνωστό και δόλιο τρόπο τους να περάσουν το κίνημα του φαιμηνισμού. Και το πέρασαν όσο πιο μούλικα γινόταν!!! Δεν κάθονταν στους άντρες τους.

Το αποτέλεσμα; Ενός κακού, μύρια έπονται!!! Η απόλυτη καταστροφή. Η γυναίκα κατάφερε και βγήκε από το σπίτι αλλά ο κόσμος καταστράφηκε. Από όταν πήρε δίπλωμα πήρε ένα αμάξι και γύρναε γύρω γύρω για ψώνια και καφέ και άντε να βρει ένα πιάτο φαΐ ο άντρας, ο οποίος ουσιαστικά για αυτή την άμυαλη καριόλα δουλεύει για να της παίρνει πανάκριβα δώρα και καλλυντικά και να γυρνάει κιόλας μες στα κέντρα ομορφιάς και τα κομμωτήρια! Και η τραγική ειρωνεία όλου αυτού;;; Ο μόνος τρόπος για του το ξεπληρώσει είναι το κέρατο!!! Και είναι φυσικό. Αν δεν κάθεται καθόλου σπίτι τι θα κάνει; Θα μεταμορφωθεί σε fuking καριόλα!!! Και πόσα σπίτια έκλεισαν εξαιτίας της; Τουλάχιστον σκυλοπηδιέται που σκυλοπηδιέται σαν ωσάν λυσσασμένο πουτανάκι, τόσα χρόνια στην καταπίεση ήταν άλλωστε, γιατί δεν πληρώνεται τουλάχιστον; Τώρα θυμήθηκε πως η σκληρή κοινωνία θα την αποκαλέσει πουτάνα; Να βγάλει και κανά φράγκο βρε αδερφέ... Κρίση έχουμε!

Της δόθηκε η ελευθερία και αυτή έκανε κατάχρηση. Μπορεί κανείς να το καταλάβει με μία απλή ματιά!!! Πόσες είναι ντυμένες λες και πάνε για πεζοδρόμιο, κοινώς ξεκολάκια;;; Που είναι το “γυναικείο μυαλό” τους να τις προστατέψει από τα πρότυπα των πολυεθνικών; Ότι τους πασάρουν οι πολυεθνικές πάνε και το φοράνε όσο αποκαλυπτικό και να είναι και όσο και να μην τους πάει! Πχ κάτι χοντρές στην παραλία που πετούν το γεμάτο κυτταρίτιδα και άχαρο κώλο του φορώντας μπραζίλιαν μαγιό! Αφού δεν έχεις τα προσόντα!!! Τι πας να δείξεις;;; Η απόλυτη αηδία!!! Αλλά το μόνο που τις νοιάζει είναι ο ανταγωνισμός με τις άλλες και αν φορέσει κάτι μία θα χτυπήσει κόκκινο η αντιζηλία και θα το βάλλουν και αυτές.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει... Έλεος πια!

Εργαζόμενη μητέρα

Θέλοντας να θίξω ένα καίριο φαινόμενο των καιρών μας θα ήθελα να αναφερθώ στην εργαζόμενη μητέρα. Όταν ξύπνησε το “αδύναμο” γυναικείο φύλλο και η “υποδουλωμένη” στον άντρα γυναίκα (πράγμα το οποίο αναλύω εκτενέστερα στο προηγούμενο άρθρο μου η γυναίκα και η καταστροφή του κόσμου) στηρίχθηκε στο γεγονός ότι θέλει να βγει από το σπίτι και να δουλέψει εξίσου με τον άντρα. Με αυτό επιτεύχθηκε να βγει επιτέλους η γυναίκα μέσα από το σπίτι!!! Η απόλυτη καταστροφή (βλέπε άρθρο η γυναίκα και η καταστροφή του κόσμου)!!! Θέλοντας λοιπόν να δουλέψει και να κάνει καριέρα το κάθε άμυαλο γύναιο δεν έβαλε στο πλάνο ζωής της με το τελείως ακατοίκητο κεφάλι της τη γέννηση του παιδιού τους που ούτως η άλλως, οι περισσότερες, θα φέρουν στον κόσμο. Εδώ είναι το θέμα!!!

Πώς θα μεγαλώσει αυτό το δύσμοιρο πλασματάκι ωεω;;; Και από τη στιγμή που ο άντρας ούτως η άλλως δουλεύει;

Και πριν βιαστείτε να απαντήσετε, εσείς με το “ φημισμένο “ γυναικείο μυαλό σας που κάθε άλλο παρά για πρακτικούς λόγους χρησιμοποιείτε (για επιπλέον λόγους ανατρέξτε στο άρθρο η γυναίκα και η καταστροφή του κόσμου), την εύκολη και προφανής απάντηση με τους παππούδες ή με νταντά ξανασκεφτείτε το!

Ανταπάντηση στην απάντηση σας στο ότι θα αφήσετε τη φροντίδα του παιδιού σας στους παππούδες. Επειδή εσύ το
full, όσο δεν πάει άλλο, γεμάτο από εγωισμό και γεμάτο πίτουρο κεφάλι σου, γιατί δεν παίζει να βρίσκεται δείγμα μυαλού εκεί μέσα, θέλεις να κάνεις καριέρα για να αποδείξεις στον ανασφαλή εαυτό σου και στα αρσενικά ότι είσαι είσαι εξίσου ικανή και ίδια όπως αυτά, πρέπει να φορτώσεις στους παππούδες την ανατροφή του δικού σου παιδιού;;; Ρωτάς τους παππούδες αν έχουν την υπομονή και την όρεξη να μεγαλώσουν άλλο ένα παιδί ;; Αν και εδώ σίγουρα η απάντηση θα είναι θετική γιατί παίζει να έχουμε τους πιο ανεγκέφαλους γονείς σε όλο τον κόσμο, αυτό όμως είναι άλλο θέμα που θα αναλύσω σε επόμενο άρθρο μου. Γιατί λοιπόν θα τους βάλεις το μαχαίρι στο λαιμό κάνοντας τους να νομίζουν πως δεν έχουν άλλη επιλογή και να αναλάβουν αυτοί τελικά το παιδί σου; Γιατί οι παππούδες να μη χαρούν τη ζωή τους κάνοντας πράγματα που δεν έκαναν όσο ανέθρεφαν τη μικρή τους κορούλα; Ή γιατί να μη χαλάσουν τη σήνταξή τους σε ταξίδια πχ που δεν είχαν το χρόνο να κάνουν όλα αυτά τα χρόνια για να θρέψουν την κόρη η οποία τους βγήκε τελικά τόσο ατάλαντη και δείχνει τόσο ωμά την αχαριστία της απέναντι τους φορτώνοντας τους επιπλέον το παιδί της;;;
Ακόμα και αν δεν είσαι όμως αυτό το ατάλαντο ον που μόλις περιέγραψα και ούτε και το βλέπουν όπως το θέτω και οι γονείς σου, νομίζεις εγώ αν ήμουν άντρας σου θα ήθελα να αφήσω την ανατροφή του παιδιού μου στους παππούδες;;;  Και ειδικά και αν εμπλέκονταν και οι δύο παππούδες  τέσσερα άτομα δηλαδή;;; Εδώ δε θα συμφωνούμε στη διαπαιδαγώγηση του παιδιού εμείς που θα είμαστε 2 άτομα!!! Πόσο μάλλον 4!!! Ή να έχω εγώ του τύπου σχόλια από τους δικούς σου γονείς “τι μαλακίες μαθαίνουν οι γονείς σου στο εγγόνι μας”; Και τι σταθερότητα θα έχει η προσωπικότητα αυτού του παιδιού αν ακούει άλλα αντ' άλλων;;;

Ανταπάντηση στην απάντηση σας στο ότι θα αφήσετε τη φροντίδα του παιδιού σας σε νταντά. Και εδώ πάλι θα σε ρωτούσα ως άντρας σου: “και θα αφήσω εγώ τη διαπαιδαγώγηση του παιδιού μου σε καμιά κυνική σχιζοφρενική νταντά;;;” Θα αφήνω αφήνω εγώ το αγγελουδάκι μου με το κάτασπρο δερματάκι του στη νταντά και να το βρίσκω σε χρωματάκι κόκκινο και μελιτζανί από τις μπουνιές και κλωτσιές που θα έχει από τη σχιζοφρενική νταντά όπως έχουμε δει πολλές φορές ως πρώτο θέμα στις ειδήσεις; Εδώ θα μου πείτε πως είναι μια πολύ σπάνια περίπτωση και θα έχετε δίκιο!!! Είναι όμως μια πιθανότητα. Ας αναφερθώ σε κάτι πολύ πιο πιθανόν. Έστω ότι έχεις προσλάβει μια Βουλγάρα νταντά (η εθνικότητα είναι τελείως τυχαία). Που ξέρεις τι παιδεία θα του δώσει;;; Αν σου κάνει το παιδί κλέφτη πχ; Να θες και ψυχολόγο μετά για το παιδί σου; Αν αυτή του μιλάει βουλγαρικά και η πρώτη λέξη του παιδιού σου είναι мама (=μαμά στα βουλγαρικά);

Γι' αυτό επειδή δεν ξέρετε τι θέλετε εσείς οι γυναίκες σκεφτείτε σοβαρότερα το θέμα καριέρα!