Translate

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Η γυναίκα και η καταστροφή του κόσμου

Θα αναρωτιέστε τι θέλω να πω... Θα αναφερθώ στο πως η επάνοδος της γυναίκας επέφερε καταστροφή στον κόσμο.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν ξύπνησαν τα υποδουλωμένα άβουλα πλασματάκια που είχε υποτάξει ο άντρας θέλησαν να δείξουν από την πρώτη στιγμή ότι είναι ίσες με τον άντρα. Ας μη γελιέται καμία από τις δύο πλευρές γιατί ο καθένας είναι δυνατός στον τομέα του. Πράγμα πολύ λογικό γιατί αν και δύο πλευρές ήταν ίδιες δε θα υπήρχε και λόγος διαχωρισμού των δύο φύλων.

Η φύση όμως έχει επιλέξει από μόνη της τους ρόλους των δύο φύλων. Από τις πρώτες κοινωνίες ανθρώπων οι ρόλοι των δύο φύλων είναι ξεκάθαροι. Ο άντρας φεύγει να πάει για κυνήγι αφήνοντας πίσω τις γυναίκες οι οποίες έσκαβαν για να βρουν τροφή και αυτές που ανέτρεφαν τα παιδιά. Η φύση έκανε την επιλογή της και μάλλον θα είχε λόγο.

Επί χρόνια όμως ο άντρας είχε “υποδουλώσει” και περιορίσει τη γυναίκα στο σπίτι... Σας θυμίζει κάτι;;; Διαβάστε την προηγούμενη παράγραφο και θα καταλάβετε!!! Το βλέπετε; Οι δύο αυτές παράγραφοι περιγράφουν την ίδια εικόνα!!! Το μόνο που αλλάζει είναι η εποχή στην οποία αναφέρονται.

Το θέμα όμως είναι το εξής. Παρότι η γυναίκα φημίζεται για το μυαλό της το χρησιμοποιεί στους πιο άκυρους τομείς!!! Δηλαδή για να κάνει τις γνωστές πονηριές και πουστιές, ιδιαίτερα στο ανδρικό φύλο, και στο πως θα κάνει πουστιά και κατινιά στις φίλες της για να ξεχωρίσει. Και εδώ νομίζω θα με επιβεβαιώσει και το γυναικείο φύλο και μάλλον θα προτιμούσαν να έχουν κολλητούς παρά κολλητές γιατί ξέρουν πως δε θα τις προδώσουν όπως θα έκανε κάποια στιγμή η φίλη της!!! Είναι δηλαδή οι γυναίκες ότι ακριβώς εννοούμε με τον όρο κουτοπόνηρος!!!

Οπότε μάλλον ο άντρας μάλλον το είχε καταλάβει με το λιγοστό αλλά πρακτικό μυαλό του και που να τους δώσει ελευθερία μετά; Και όλα αυτά γιατί; Γιατί ο άντρας είχε καταλάβει ένα πράγμα: Ότι και να τους δώσουν ελευθερία δε θα ξέρουν πως να τη διαχειριστούν και τι να την κάνουν! Πράγμα και το οποίο έγινε. Και τα κουτοπόνηρα όντα πάλι πήγαν με το γνωστό και δόλιο τρόπο τους να περάσουν το κίνημα του φαιμηνισμού. Και το πέρασαν όσο πιο μούλικα γινόταν!!! Δεν κάθονταν στους άντρες τους.

Το αποτέλεσμα; Ενός κακού, μύρια έπονται!!! Η απόλυτη καταστροφή. Η γυναίκα κατάφερε και βγήκε από το σπίτι αλλά ο κόσμος καταστράφηκε. Από όταν πήρε δίπλωμα πήρε ένα αμάξι και γύρναε γύρω γύρω για ψώνια και καφέ και άντε να βρει ένα πιάτο φαΐ ο άντρας, ο οποίος ουσιαστικά για αυτή την άμυαλη καριόλα δουλεύει για να της παίρνει πανάκριβα δώρα και καλλυντικά και να γυρνάει κιόλας μες στα κέντρα ομορφιάς και τα κομμωτήρια! Και η τραγική ειρωνεία όλου αυτού;;; Ο μόνος τρόπος για του το ξεπληρώσει είναι το κέρατο!!! Και είναι φυσικό. Αν δεν κάθεται καθόλου σπίτι τι θα κάνει; Θα μεταμορφωθεί σε fuking καριόλα!!! Και πόσα σπίτια έκλεισαν εξαιτίας της; Τουλάχιστον σκυλοπηδιέται που σκυλοπηδιέται σαν ωσάν λυσσασμένο πουτανάκι, τόσα χρόνια στην καταπίεση ήταν άλλωστε, γιατί δεν πληρώνεται τουλάχιστον; Τώρα θυμήθηκε πως η σκληρή κοινωνία θα την αποκαλέσει πουτάνα; Να βγάλει και κανά φράγκο βρε αδερφέ... Κρίση έχουμε!

Της δόθηκε η ελευθερία και αυτή έκανε κατάχρηση. Μπορεί κανείς να το καταλάβει με μία απλή ματιά!!! Πόσες είναι ντυμένες λες και πάνε για πεζοδρόμιο, κοινώς ξεκολάκια;;; Που είναι το “γυναικείο μυαλό” τους να τις προστατέψει από τα πρότυπα των πολυεθνικών; Ότι τους πασάρουν οι πολυεθνικές πάνε και το φοράνε όσο αποκαλυπτικό και να είναι και όσο και να μην τους πάει! Πχ κάτι χοντρές στην παραλία που πετούν το γεμάτο κυτταρίτιδα και άχαρο κώλο του φορώντας μπραζίλιαν μαγιό! Αφού δεν έχεις τα προσόντα!!! Τι πας να δείξεις;;; Η απόλυτη αηδία!!! Αλλά το μόνο που τις νοιάζει είναι ο ανταγωνισμός με τις άλλες και αν φορέσει κάτι μία θα χτυπήσει κόκκινο η αντιζηλία και θα το βάλλουν και αυτές.

Η κατάσταση έχει ξεφύγει... Έλεος πια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου